Tarieven | Google Ads | Onderhoud & Optimalisatie

Bent u benieuwd naar de kosten van Google Ads onderhoud en optimalisatie? Of wilt u weten wat het kost om te beginnen met een campagne? Dat alles leest u op deze pagina.

Uurtarief voor advies, onderhoud en optimalisatie = € 100,- per uur ex BTW.

In een adviesgesprek van één uur is het meestal al mogelijk om een aantal belangrijke verbeterpunten in uw campagne aan te wijzen. Op basis daarvan kunt u of, zelf aan de slag, of kan ik een strategie voor u uitwerken. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis én vrijblijvend.

Onderhoud

Een Google Ads (voorheen Adwords) campagne heeft onderhoud nodig. Omdat de biedingen van uw concurrenten en het zoekgedrag van uw klanten continu verandert is wekelijks onderhoud essentieel voor een goed presterende campagne. De campagne wordt daardoor, iedere week iets beter, op lange termijn gaan de kosten omlaag en verbeteren de resultaten. Wekelijks onderhoud (1 uur per week, maandelijkse reportage) kan bij That’s Write vanaf € 400,- (ex btw) per maand voor een account met minder dan € 5000,- advertentiebudget per maand. Om een grotere account goed te onderhouden is meer tijd nodig.

Optimalisatie 

Om de resultaten van uw campagne snel te verbeteren is meer tijd nodig dan voor alleen onderhoud. Vanaf € 800,- (ex BTW) (twee uur per week) wordt uw account structureel geoptimaliseerd door That’s Write. Dat wil zeggen dat niet alleen de instellingen, biedstrategie en automatisering van uw Google Ads account wordt aangepakt, maar ook de teksten, links, indeling en conversiemeting van uw website wordt geoptimaliseerd. Optimalisatie houdt in dat alle aspecten die invloed hebben op de prestaties van uw advertenties worden verbeterd. Na één maand ziet u al meetbaar resultaat.

Starten met Adwords

Heeft u nog geen Google Ads account maar bent u wel geïnteresseerd? Kom dan langs bij That’s Write (contact) voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever meteen inhoudelijk advies over uw campagnes? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.

Het opzetten van een Google Ads account doen we bij That’s Write graag vanaf het begin goed. Dat wil zeggen dat de advertenties, zoekwoorden, instellingen, automatisering, meldingen, targeting én conversiemeting van meet af aan correct worden ingesteld. Op die manier worden kosten voor achterstallig onderhoud en optimalisatie in de toekomst bespaard.

Startpakket

Opzet Google Ads Account + Conversiemeting & 2 maanden optimalisatie

v/a € 2400,- ex BTW (los van advertentiebudget)

Voorbeeld: Voor een klein bedrijf met een website waarop niet meer dan 20 verschillende producten worden verkocht en/of aanmeldingen van potentiële klanten worden verzameld kan That’s Write binnen 16 uur, verdeeld over twee weken een volledige, zo nodig internationale, Google Ads campagne opzetten. Van die 16 uur wordt de ene helft besteed aan de creatie van de campagne en de andere helft aan de meetbaarheid daarvan. De koppeling tussen Google Ads, Analytics, Tag Manager en de conversiemeting op uw website is daar dus ook onderdeel van. Omdat de eerste weken cruciaal zijn om de juiste data te vergaren blijven wij de eerste twee maanden optimaliseren (1 uur per week). Na de opzet en eerste maand moet een account in principe zelfstandig kunnen draaien waarbij, door middel van geautomatiseerde regels, de campagnes automatisch zullen verbeteren. Al raden wij u natuurlijk aan te kiezen voor wekelijks onderhoud voor optimale prestaties. Let op! Bovenstaande kosten staan los van het advertentiebudget.